Home

       Vakmanschap is onze troef!


new  Plan zelf je onderhoud, registreer je op onze site

images/Partners/electrabel.png

De beste prijs voor de beste service

Voor ons vakmanschap hoeft u zich bovendien niet blauw te betalen
De prijs-kwaliteitverhouding van onze producten en diensten is ongeëvenaard


Registreer Contact

Installaties

Voor een zorgvuldige en professionele installatie van uw sanitair en centrale verwarming is een echte vakman nodig. Een achteloze installatie leidt al gauw tot problemen en herstellingen, en kan zelfs uw gezondheid schaden. In Brussel, Zaventem en andere gemeenten rond de hoofdstad kunt u een beroep doen op R&D Technics. Ons vakmanschap en onze samenwerking met de beste leveranciers garanderen een vlekkeloze en veilige installatie.

Lees Meer

Onderhoud & Herstelling

Wij zijn een familiebedrijf, gekend om onze persoonlijke service en de uitstekende kwaliteit van onze werken. Voor ons vakmanschap hoeft u zich bovendien niet blauw te betalen. De prijs-kwaliteitverhouding van onze producten en diensten is ongeëvenaard. Neem contact op met de specialisten van R&D Technics en ontdek zelf wat wij voor u kunnen betekenen. Laat uw gegevens achter op de contactpagina en vraag om een gratis offerte.

Lees Meer

R & D Technics

Vakmanschap is onze troef

  Steenokkerzeelstraat 98, 1930 Zaventem         
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

  +32 (0)2 880 22 80         0534950842

 

Created by KVDSolutions